Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Hemma kväll..

2009Posted by Malin Sat, December 12, 2009 00:18:19
Läs noga nu för detta händer inte speciellt ofta i mitt liv. Jag har nu ikväll, från att jag kom hem från jobbet 19.30 varit hemma med min mamma och pappa och tittat på tv. Hela kvällen , det ni ;) Har faktiskt varit ganska skönt om jag ska vara ärlig. Som sagt, det var ju ett tag sen så var väl kanske lite på tiden nu när man snart flyger ur boet på heltid..

"Detta rum lär ju fyllas en aning mer, dessa kartonger kommer i stort sätt bara från lådor och skåp. Med andra ord, saker som aldrig används... Men som ni ser så finns det en hög till med kartonger som ska fyllas..."Har även kollat på Idol nu det sista, pappa skulle kolla på "På spåret" så såg inte hela finalen men lyckades höra final låten av både Erik och Calle. Sen då efter nyheterna när det avgjordes vem som vann. Jag har inte följt idol för 5 öre men jag har ändå sett några få avsnitt tidigare och jag måste ju säga att min favorit vann. Jag ska ju inte säga att Calle är dålig för nej nej , verkligen inte men jag hade ändå en annan liten extra favorit jag hade velat se i finalen med Erik. Tove mina vänner, hon kan sjunga. Hon är fruktansvärt bra och utvecklad i sin röst för att vara 17 år gammal.. Mycket imponerad på denna tjejen. Har inte sett mycket av henne heller men det jag har sett och sett ordentligt var när hon gjorde "I wish I was a punkrocker".. Inte dåligt att göra ett sånt bra framträdande som hon gjorde då, dessutom så var det ackapella och det mina vänner är inte simpelt. Så ett stort plus till henne , men även självklart till Calle :) Men jag skulle nog se honom som en rock artist faktiskt. Erik är lite mer alltiallo. Därför gjorde han bättre ifrån sig med final låten för en sån slags balad är nog tyvärr inte Calles typ av musik. Men övrigt i finalen var man hörde av dom små snuttarna dom spelade på genomgången av programmet så var ju Calle helt klart bäst. Erik gjorde nog tyvärr några små missar här och där men som sagt. Erik är en favorit så det var helt rätt att han tog hem det :)

Det måste vara en sjuk känsla att få stå så i globen och alla som sitter/står därinne är där för att titta på dig, är där för att se dig vinna. Att sen då dessutom höra sitt namn som vinnare måste ju vara sån sjuk känsla. Kan tänka mig att det är en sån känsla som inte går att beskriva för någon som inte varit med om det själv. Jag kan ju tyvärr inte mer än att drömma om att få stå så för min röst håller väl kanske inte riktigt måttet för en sån tävling men fy f*n vad kul det skulle vara...

Drömmen som får leva vidare .. .. .. ..

Nu blir det Natti mina små lusar. Ska upp och jobba om lite drygt 4 timmar.. .. ..
  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Designbloggar.blogg.se Sat, December 12, 2009 05:13:00

Jag tror faktiskt den bara går till blogg.se
men skulle nog kunna göra något liknande till andra bloggar också :)