Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Jobb jobb jobb

2009Posted by Malin Thu, December 10, 2009 01:13:40
Ja då har man jobbat igen efter tre dagars ledighet :) Helt okej. Nu har man bara 4 dagar kvar framför sig denna veckan men det ska nog lösa sig :P

Igår packades det lite hemma hos Mattias. Linda kom och var med mig med som moraliskt stöd. Ja okej, lite hjälp fick jag ju faktiskt :P vek massa lakan och lite så så det var till stor hjälp faktiskt :) Efter det så kom mamma och pappa och hämtade Linda och jag var själv igen. Hmm, jag tycker verkligen sjukt synd om dom som bor själva av olika anledningar. Det finns ju inget tråkigare! Jag har väldigt svårt för att vara hemma ensam. Men vist, vissa tycker ju att det är skönt men jag pallar det inte.

Det är nog det som skrämmer mig mest av allt i denna lilla värld. Ensamhet. Jag skulle verkligen inte palla det. Att bli helt ensam. Som att sitta och äta mat ensam, titta på en bra film med massa godis ensam, nä det är verkligen ingenting för mig. Hur ska det gå när vi flyttar nu om två veckor? Dom dagarna Mattias jobbar och jag är ledig , eller om han har något annat för sig? Jag kommer ju visserligen ha tvätt och grejer som ska göras men ändå? Inte själv! :P Tur att man har vänner och en syster som kan komma och hälsa på. Dom behöver inte hjälpa till, bara vara mitt lilla moraliska stöd :P Bara sitta där jämte mig och prata med mig. Då blir Malin nöjd och glad :) Allt blir så mycket roligare då :D

Trött är man inte heller när man kommer hem på kvällen/natten efter jobbet. Undrar om det beror på att man sover längre på dagen eller om det är för att man är så uppe i varv efter allt slit så det är därför man inte kan bli trött och bara lägga ner huvudet och sova direkt när man vet att man ska upp någorlunda tidigt dagen efter och jobba? Hmm, detta är för mig en gåta. Just vid såna här tillfällen hade varit skönt att kunna göra som Mattias. Han somnar på två röda när han lagt sig ner. Inget snack om den saken , ska han sova så gör han det och det funkar varje gång. Varför kan inte jag också få göra så nån gång ? hrmf* Det är inte alltid lätt ... Men vad säger ni ? Det är värt ett försök va ... ?
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.