Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Skövde

2009Posted by Malin Sat, December 05, 2009 15:59:30
Lördag och sliten. Som vanligt med andra ord :P

Igår bar det av till Skövde. Jag Niklas Hanna Frida och Eddie åkte min bil. Herre gud säger jag bara. Att hitta till Skövde var inga problem, nej nej, men att hitta till Mc Donalds i Skövde var ju inte det lättaste. Ringde till Hugo som redan var där och frågade hur vi skulle åka då vi fick som svar att vi skulle åka genom en tunnel, sen när vi kom till en stor rondell så skulle vi ta vänster, sen skulle vi "typ" se det när vi närmade oss. Gjorde detta och hamnade vid nått industri område. Gjorde då ett försök att ta oss mot Centrum vilket vi lyckades utmärkt med. Men fortfarande så såg vi inget Mc Donalds. Efter ett tags snurrande i centrum så ringde vi igen då Hugo kläcker att det ligger inne i en galleria. Hmm.. Hittade dock gallerian efter många om och men och lyckades parkera i ett P-hus. Men fel galleria och fel P-hus så ut igen och hittade ett till. Rätt galleria och rätt P-hus. Äntligen kunde vi ta oss in och jobba. Sprang även förbi Rita´s glassbar på vägen dit som vi tyvärr missade att ta kort på :(
Efter lite drygt en timmas "arbete" började jag fundera på när P-huset stänger eftersom gallerian stängde kl 19.00.. Gick ifrån för att hämta bilen, klockan var nu 19.50. När jag och PBS kommer till P-huset visar det sig att det stänger kl 20.00 vilket innebär att vi var där fem min innan dom hade låst in min bil. Haha, kan man ha d´mer tur? Så då fick jag flytta bilen och hittade lyckligtvis en bra parkering.

Det var en sjuk dag detta. Dessutom så var det ett ställe som var hur lugnt som helst. Vi hade lätt klarat oss på 2 pers. plus skiftledare. Men vi var 7 plus skl. Haha, ett stort skämt var det iallafall. Men vi arbetade av våra fyra timmar och åkte hemåt.

En dag att minnas ska man ju säga. Kan dock inte begripa hur dom kan vara godkända i renlighet när inte vi är det och kan säga så att vårat ställe är 100 ggr renare. Men men , det ligger säkert nått i det med som allt annat :P

Nu har jag inte tid att skriva mera för nu väntar en stängning på jobbet.
Får se om det händer nått kul idag att skriva om annars skrivs det imorgon igen.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.