Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Bokföring på hög nivå

VardagslivPosted by Malin Tue, January 31, 2012 20:50:55
Jag förstår inte hur ex. min mamma kan tycka att hennes arbete är roligt som i stortsätt bara handlar om siffror , siffror och åter siffror. Hon är ekonomi ansvarig där hon jobbar. Sitter med min bokföring just nu och kan ju inte påstå att det är roligt. Jag blir ju hel snurrig, tur att jag har henne så hon kan rätta mig när jag gör fel;)

Syster var här med lilla Rocky Balboa , Rocky Boy eller nått annat kuligt som jag brukar kalla honom. Rocky är hur som helst det riktiga namnet om jag inte nämnt det innan. Växer gör han , inte alls så liten nu längre :p .. Maja (katten) är dock inte jätte glad i honom men hon vänjer väl sig förhoppningsvis ;) En kund har jag hunnit med nu ikväll också, och så lite "Skilda Världar" såklart.. Blev en hel del gjort idag ändå..

Imorgon väntar kontroll på ortopeden och 10 månaders kontroll på bvc. 10 månader, kan ni fatta eller? Helt galet, om två månader blir Albin 1 år..

Vart tog min bebis vägen ?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.