Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Sammanfattning av helgen

VardagslivPosted by Malin Mon, January 30, 2012 15:59:20

Sitter och tittar på "Sveriges värsta bilförare" på play.. Är dom verkligen så sjukt dåliga förare eller hur mycket är det som är tillgjort för att det ska bli ett bra program ?? Man kan ju börja undra för fy f*n vad dåliga dom är. Det är helt sjukt att sånna människor (om dom nu ÄR så dåliga) kan få körkort ens. Hur har det gått till liksom? En av tanterna som är med vet ju inte ens vilken pedal som är vilken. Katastrof!

Hur som helst, har haft trevligt besök av Elin här en stund idag. Åkte bort till Raggmunken och köpte lite lunch. Hur gott är det inte då? Raggmunk och fläsk , mer än okej för mina smaklökar ;) Anledningen till det dåliga bloggandet i helgen är att det inte funnits tid. I fredags var jag på den efterlängtade dekorations kursen som jag pratat om :p Mycket lärorikt.

I lördags vankades det tjejkväll i bankeryd hos Becky som avslutades med en trevlig stund på Waffis (numera Sam´s) för en öl eller två.

Söndag bestod av nya naglar till mamma och husvisning. Dock en besvikelse då det såg mycket fint ut på bilderna och sen när man kommer dit så är det hur mycket som helst att fixa till. Därav det billiga priset förmodligen. Så det var inget att ha :(

Lite bilder från helgen och dagen får väl avsluta tror jag minsann..

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.