Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Torsdag

VardagslivPosted by Malin Thu, January 26, 2012 15:30:48

Dagen består av plugg plugg och lite kaffe på det.. Imorgon är det dax för dekorationskurs och teori prov igen. Hoppas verkligen på att få med mig det där förbaskade diplomet hem denna gången. Hur svårt kan det vara liksom ? Sen givetvis hoppas jag på att få ut nått bra av dekorationskursen också. Ska bli hemskt spännande :)

Var på babyproffsen i söndags och beställde en footsack till Abbes vagn. En halv åkpåse för att förklara det smidigt. Den täcket benen och även den värsta vinden om man är ute när det blåser och är kallt. Tjejen som jag skulle köpa åkpåse av dök aldrig upp när vi hade bestämt så jag gav upp på den helt enkelt. Den här footsacken är lite billigare än vad en ny åkpåse skulle kosta. Så jag tror att det kan bli bra faktiskt :) Kommer upp en bild ikväll sen så ni får se hur det ser ut :) Ska iväg och hämta den nu och dessutom köpa näsdroppar till plutten. Stackarn han kan ju inte andas är han sover utan dom.. Lilla skrutt , jag hoppas verkligen att denna förkylningen släpper snart .. <3

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.