Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Bild bomb

VardagslivPosted by Malin Sun, January 22, 2012 21:15:35
Sådär jätte mycket har det ju inte hänt sen sist egentligen.

Det har varit jul givetvis , och sen har vi varit i Sälen för lite skidåkning. Jag har även åkt utför för första gången i mitt liv och jag måste säga att det gick bättre än förväntat. Albin har blivit nio månader, han går utmed möbler, står själv några få sekunder då och då, kryper och terroriserar sin mamma genom att stöka ner och vara överallt och ingenstans :p Inga bissingar dock men på god väg :) Jag har börjar mitt nyttiga liv (igen) och denna gången verkligen gett mig fn på att jag ska klara detta. Först målet är ca 10 kg på , någonstans , mellan 2-3 månader.. 1-2 kg i veckan är det tänkt.. och det går förvånansvärt bra måste jag erkänna. Har bara hållt på 2 veckor men -3,5 kg säger vågen hittills.. Så kämpa på! :p

Jag är inte riktigt klar med min utbildning än men sista provet skrivs på fredag (27/1) och då hoppas vi att jag får med mig diplomet hem. Går även en dekorations kurs samtidigt, ska bli hemskt spännande :) Jag måste även nämna att jag var ute hos Micha på tjejkväll för nån vecka sen då det gjordes egen pasta.. Mycket gott !


Idag har vi firat syster som fyllde 20 år igår. Massa god mat och tårta blev det. Måste verkligen antingen ut och gå eller ta mig till gymmet imorgon efter denna helgen. Har blivit lite av det där jag inte ska äta / dricka så det måste ju bort givetvis ;)


Släpper en liten bild bomb från min fina sammanfattning sen sist så ni får uppleva det jag har upplevt :)Juletid och syskonkärlek :)

På väg till Sälen

Albins storasyster i Sälen

Trötta efter första dagen i backen

Mega snögubben, minst 2,5 meter

Järngänget ;) (Jag , syrran och Mikaela)

Hela ligan i backen

Albins kusin Emrik

På väg hemåt

Heja HV! Samma kväll som Livs tröja hissades i Kinnarps Arena. R.I.P Stefan Liv

Pasta evening

En helt vanlig dag i mammas kökslådor ;)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.