Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Dumma mig

VardagslivPosted by Malin Sun, January 22, 2012 00:44:16
Jag vill ju verkligen sätta mig ner och blogga för jag tycker att det är hemskt skönt att få sitta ner i lugn och ro och bara skriva. Även om det kanske inte är så mycket att läsa och vissa kanske inte tycker att det är det minsta intressant så gör jag det för min skull. Mycket för att min familj (Albins mormor, morfar, gammelmormor, gammelfarmor m.fl.) ska kunna följa Albins utveckling och vårat vardagsliv om dom så önskar och är nyfikna :p Men varför gör jag det inte då? Jag har verkligen inte bloggat på en hel månad, en och en halv till och med.. Antingen är det för att jag i stortsätt aldrig använder mig av min dator längre utan använder mobilen , eller så är det helt enkelt så att allt annat tar upp för mycket tid på dagarna så när jag väl sätter mig ner i soffan så orkar jag inte helt enkelt. Även fast jag egentligen vill. Hmm , får ta tag i det här tror jag. Dock så har jag ju inte jätte mycket intressant att skriva om men ni som läser får gärna komma med förslag vad ni vill höra om :)

Nu väntar sängen och jag lovar att jag ska sätta mig ner imorgon och sammanfatta månaden som har gått, vad ni har missat, hur julen har varit och vad som hänt sen sist.. God Natt

/M

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.