Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Bissingar?

Albin 6-9 månaderPosted by Malin Mon, December 12, 2011 20:48:05
Kan det vara så att dom är på g nu eller? Albin har varit ovanligt gnällig både igår och idag.. Han äter som vanligt men så fort han börjat gnälla så har han stoppat in sin hand i munnen och tuggat på den. Visst, han tuggat ofta på sina fingrar men inte hela handen. Det har han inte gjort sen han var typ två månader.. :p Plus att han har vart på och tuggat på allt, det gör han för det mesta men inte på det här sättet. Han har till och med vart på och tuggat på bordskanten när han sitter i sin stol och ska äta. Det tillhör inte det vanliga .. Plus att han börjat dreggla mera , och det känns som om det börjar bli ojämt och knöggligt i tandköttet.. Det kan ju inte vara annat än bissingar eller? Får hoppas att dom dyker upp snart bara så han inte är såhär gnällig länge. Det tillhör inte vanligheterna om man säger så..

I övrigt så händer det inte mycket mer här hemma. På lördag har jag mitt sista prov i skolan som ska avgöra om jag kan kalla mig nagelterapeut eller inte. Usch , är galet nervös. För er som vill veta mer om vad jag sysslar med så kan ni besöka http://malinsnaglar.danielzon.com/ ;)

Nu blir det att fortsätta kika på byggfällan som är i barnarp och härjar.. Sen blir det sängen..

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.