Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

O så bara stod han där...

Albin 6-9 månaderPosted by Malin Tue, November 22, 2011 23:43:11
Idag är ytterligare en dag att minnas i Albins skenande utveckling.. När jag satt här i soffan idag och Albin höll på o grejade som vanligt på golvet så dök det rätt som det var upp ett litet huvud bredvid mig. Han står alltså jämte soffan. Han ställde sig upp, helt själv. Att han går upp på knä är inget ovanligt numera men han stod på fötterna.. Dock inte så länge då hans skor är tok hala och inte alls gjorde för att stå på så han halkade ner ganska snabbt igen. Om man skulle ta o ringa ortopeden imorgon och fråga hur vi ska göra. Att skorna är hala och han inte kan stå som han vill hindrar ju hans utveckling, eller? Annars får jag väl köpa halksockar och sätta på skorna eller nått ;) det skulle ju säkert funka. Men ett samtal får det nog bli ändå med tanke på att han inte gjort annat idag än att försöka ställa sig upp igen..

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.