Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

TröttMamma.nu

Albin 6-9 månaderPosted by Malin Fri, October 14, 2011 19:07:26
Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare men Albin har börjat sova väldigt oroligt på nätterna. Vi provade ju att ge honom välling för snart 3 veckor sedan och då trodde jag att det var det som var problemet eftersom att han blev hårt i magen också. Men det verkar inte vara det för vi slutade med den igen så fort vi märkte att han blev hård, så det är han inte längre i alla fall. Men han sover fortfarande jätte oroligt på nätterna, och nej , det är inte bara för att vi har bytt vagn utan han har hållt på så här redan innan vi bytte vagnen. Kan det vara så att han drömmer mycket på nätterna så det är därför han inte sover som vanligt ? För att han är med om mer och med mer på dagarna nu när han blir större,, och inte bara ligger isolerad i sin vagn ? Någon som har hört om någonting sådant någon gång ? hmm.. Får väl hoppas att det bara är en period han går genom så det blir bättre sen igen.. Han som alltid sover så bra på nätterna annars..

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Städat och handlat. Bara massa bra grejer. :p Vi skulle gått ut och gungat en stund innan men det är inte roligt när man är ensam. Får bli imorgon ist så Mattias och Mikaela kan följa med också.. :)

Imorgon är det även ÄNLIGEN dax för babysim. Ska bli så himla skoj och mysigt. Synd bara att jag är mindre taggad på att visa mig i bikini men det är väl bara att göra. Vem ska bry sig ? Jag kommer ju inte direkt vara den enda mamman där inne. Det blir nog bra med det.

Mikaela sover hos hennes farmor inatt så vi ska ha mys nu ikväll.. Bara jag och Tias när Albin har somnat med. Det var ett tag sen .. Lite Fläskfilé, potatisgratäng och Idol bjuder kvällen på. En öl eller två med ska väl vara gott till..

Nehe , dax att lägga bebisen min.. Återkommer imorgon :)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Tue, October 18, 2011 06:22:27

Nä sova lugnt har jag inte begärt ;) men kanske inte behöver " vakna " en gång i timman ;) ingen bebis sover väl fel fritt ;) hihi

Posted by mamsen Mon, October 17, 2011 23:05:38

Sova lungt på nätterna är väl dumt... Sådan mor sådan son :)