Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Spagetti och Köttfärssås..

Albin 4-6 månaderPosted by Malin Thu, September 22, 2011 21:56:59
Idag har vi gått från alla massa olika smakportioner vi har provat dom senaste två månaderna till spagetti och köttfärssås.. Albin verkligen älskade det .. Innan har det varit kalopsen och kycklingen som vart det bästa men det verkade nästan som om detta slog allt ;) Han har även vart duktig och druckit vatten till maten idag.. Innan har han verkligen vägrat och inte tyckt alls att det vart nått gott.. Men vi har minsann inte gett upp och idag så gick det ner en hel del faktiskt..Duktig pojke <3


Idag har vi spenderat dagen med Jenny och lite senare även Sandra och moster Linda.. En trevlig dag med massa skratt helt enkelt ;) .. Det kan inte annat än bli galet när detta gäng är i farten ;) höhö .. En liten tur till A6 för lunch med Jenny hann vi med också och nu ikväll tog jag mig lite "egentid" med min syster och Sandra och drog till (fläsk) pizzeria Prima.. Jag vet , inte alls nyttigt men sjukt gott .. Även där en massa skratt och sjukligheter..

Nu slår jag mig ner i soffan med min älskade OnePiece och tittar på LyxFällan..


Slänger även in några bilder på Albin och hans älskade MajsKrokar som han smaskat på så gott när vi andra har fikat idag :) Han verkligen älskar dom , lilla plutt <3

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.