Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Vill ha !

Tankar och funderingarPosted by Malin Sat, August 27, 2011 00:45:47
.. Nää , jag kan helt enkelt inte lägga ifrån mig datorn idag.. Nu har jag sådär tråkigt igen så jag bara skriver och skriver utan stop :p.. Ni får stå ut med det helt enkelt.. Jag ska snart gå och lägga mig så det är lugnt ;)

Hur som helst.. Jag har funderat på det där med vinter skor.. Jag hade inga bra förra vintern , och det var galet kallt! :p .. Så jag behöver det denna gången.. Blir det en Idre resa denna vintern också (eller annan fjällen resa) så blir det jobbigt att gå runt i ett par "fusk-uggisar" som inte håller värmen och är glas hala.. Men se här då , är dom inte fina så säg ?


Fri frakt och fri retur (http://www.brandos.se/) .. Varför inte beställa hem dom och prova dom .. Det ska ju faktiskt inte kosta nått :p .. Det låter konstigt , finns säkert nån hållhake någonstans.. Jag får ta och kolla upp det lite bättre.. Inte idag dock.. Dom kostar ju faktiskt inte mer än 599:- .. Det kan det väl va värt för ett par vinter skor av bra kvalle ?


Hittade även dessa sköningar men vem har råd med dom liksom ? "Bara" 4899:-

Nä , nu MÅSTE jag ta mig i säng.. Blir en sväng till torget imorgon förmodligen..

Sleep tight .. Zzzz

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by diseldoris.blogg.se Sat, August 27, 2011 09:36:16

Jadå den har varit ganska så bra :) , vecka 28 =)

Posted by diseldoris.blogg.se Sat, August 27, 2011 09:33:39

Tack så jätte mycket för tipset om att måla nagellack istället , det ska jag absolut prova ! :D