Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Fler kategorier..

Tankar och funderingarPosted by Malin Fri, August 26, 2011 21:33:23
Satt och funderade lite och jag ångrar verkligen att jag inte skapat flera kategorier här i bloggen.. Lite mer specificerat så man lätt hittar det man söker.. Jag ska göra det , men det värsta är att det är galet många inlägg att flytta runt.. Jag har ju trotts allt hållt igång bloggen sedan 2009.. Vi snackar två års skrivande och närmare 300 inlägg.. Men , jag tar tag i det idag så får jag väl hålla på ett tag.. Jag har några dagar att hålla på så att säga.. Det är ju inte gjort i en handvändning direkt..

Förövrigt idag så är ryggen bättre men Tias har vart hemma idag ändå för att jag skulle vila ryggen en extra dag.. Vilket behövdes tror jag nog.. Synd att det har varit så fint väder dock.. Hade gärna vart ute i solen istället för att sitta inne och titta på tv.. Men imorgon ska jag bannemig ut.. Det kan vara sommarens sista sommarvärme och den tänker jag inte missa.. Skam den som ger sig ;) Så vi tar oss en tripp till torget imorgon.. Orkar jag inte gå så är det ju bara att åka hem igen ju .. Men jag ska inte sitta inne i alla fall.. :p

Nä, jag ska väl ägna mig åt att fixa till mina kategorier då och samtidigt titta på "Råttatouille" .. Ganska kul film det där faktiskt.. Jag blir då aldrig för gammal för sånt ;) Tur att man har barn med, då behöver man inte skämmas om man går på en barnfilm på bio eller nått.. ;)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.