Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Drömmarnas land..

Tankar och funderingarPosted by Malin Fri, August 19, 2011 10:34:49
Det där med drömmar är en mycket märklig grej tycker jag.. Man kan verkligen drömma om hur mycket konstigt som helst.. Inatt t.ex. så var Albin helt plötsligt bara 3 månader igen , inte nog med det .. Han kunde gå och krypa också :p haha vilket bebis gör det vid 3 månaders ålder liksom :p helt sjukt.. Två sekunder senare i drömmen var vi på nått helt annat ställe på nån "fest" där alla helt plötsligt förvandlades till zombies förutom jag, min familj och två av mina vänner .. Det var nog egentligen meningen att det skulle vara en läskig dröm vilket det inte var då dom här zombiesarna var jätte korkade och vi kunde låsa in dom i ett rum hur simpelt som helst där dom sen bara försvann .. Haha , sen vet jag dock inte vad som hände för jag vaknade.. Att man kan få ihop drömmar så konstigt , undrar vart allt kommer ifrån tro ? .. Någon som vet ?

Nog om det .. Nu blir det att göra sig iordning för att dra sig upp till A6 med Hanna och Noelle.. Ska se om jag kan hitta några nya kläder till Albin, är i stort behov av bodys.. Vi skippar promenaden dock då det verkligen öser ner regn konstant här i stan idag.. Surt om det regnar så ikväll när vi ska på trav :( Men det är ju tak som tur är.. :p


Btw , fick en super fin bild på soluppgången i morse när Albin skulle ha mat vid 05.30.. Var bara tvungen att ta kort på det.. Surt bara att det är ett hus i vägen :p ..


Later ! ;)


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.