Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Bvc och svamp plock

Albin 3-6 månaderPosted by Malin Wed, August 10, 2011 23:19:32
Idag har vi fått en hel del gjort.. Gick upp vid 9.00 och dammsög lite innan Albin vaknade vid 10 för lite mat.. Efter det var det dax att dra sig mot BVC. Tanken var att gå dit men när vi kom utanför dörren och det började ös regna slutade det med att vi tog bussen .. Var ganska passande att jag köpte storlek 4 på blöjorna häromdan för nu har han passerat 7 kg precis min lilla kille.. 7020g och 65 cm lång.. 7 kg , kan ni fatta eller .. Fick veta att jag vägde 7 kg när jag var 5 månader så visst är han en liten klump :p haha .. Men han följer sin kurva som han ska så det är ju bra då :) ..

Efter BVC tog vi en tur upp till Barnarp till Albins mormor och moster.. En liten bit mat och sen gav vi oss ut på en promenix till svampskogen ... Hittade lite svamp i alla fall, räcker väl till en omgång sås tror jag minsann.. Det får det bli till helgen, en god köttbit och kantarellsås :p Mumsfillibabba :p ..

Sen efter det åkte vi hem och jag hade lite nagelfix på schemat .. och efter det ytterligare promenad .. Bra jobbat måste jag säga.. Har nu ikväll även rostat mig en macka och stekt till lite kantareller och lagt på mackan.. mhm , att det blir gott eller :p ..

Imorgon ska vi nog inte göra jätte mycket tror jag inte .. Får väl se vad dagen har att erbjuda , promenad med Micha på eftermiddagen vet jag i alla fall , kanske tvätta lite på dagen.. Men annars inget speciellt.. Kanske Hanna o Noelle vill ta en promenad på förmiddagen ? :P .. Det ska vi nog ta reda på .. :)

Nu blir det en stund i soffan och sen sängen .. God Natt :)


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by HannaGereebrant.blogg.se Thu, August 11, 2011 09:28:52

Åh, jag som inte kan idag. Kan du på måndag? Då kanske det är bättre väder också. Kram