Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Lysekil here we come :))

Fix och trixPosted by Malin Wed, June 22, 2011 23:03:45
Imorgon bär det äntligen av mot stugan i lysekil.. Ska bli så skönt att få komma bort ett tag .. Även om det bara handlar om helgen så är det alltid nått :) och även Albins första tur dit och fler lär det bli i hans liv :) Mina föräldrar har sommarstuga där och har haft ända sen jag var liten, och innan dom tog över den var det farmor och farfars så den har funnits där ett tag och kommer fortsätta göra i måååånga år till .. Så mysigt är det där , älskar att vara där :)

Sen var det ju den där tv bänken som vi skulle åka o köpa.. Jo, det gjorde vi också , i måndags.. Blev sent så fick bara ihop delen som skulle stå på golvet först..
Det blev tisdag och jag hade hoppats på att vi skulle få ihop resten så det blev klart men ack så fel jag hade.. När vi satt upp delen som ska sitta på väggen så hade Mattias lyckats borra lite för långt in så dom skruvarna vi hade var givetvis för korta.. För att vara på den säkra sidan så lät vi det var och skulle åka och köpa nya skruvar idag..
Ja, äntligen kunde vi få upp den ordentligt och när sista luckan ska på plats så är den givetvis trasig.. Så nu står allt färdigt men en lucka saknas.. Våran vanliga otur kan man säga.. Så det får bli att åka upp o byta den på måndag.. hrmf, men allt är på plats i skåp och lådor i alla fall och gud så bra det blev :)) Måste säga att jag är riktigt nöjd.. Det enda som saknas mer än luckan , är en hylla till under som vi ska ha lite filmer på, men den var ju givetvis slut när vi köpte allt och så ska tvn upp på väggen med.. Sen är den komplett :)
Såhär ser det ut just nu i alla fall :))

Igår bokade jag även en tid att tatuera mig igen :D Ser mycket fram emot detta.. Den 12e Juli kommer det att ske.. Längtar redan :)

Nä, det får bli sängen nu .. Imorgon har jag fullt upp med att packa och greja tills vi ska åka :) ..

God Natt !  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Wed, June 29, 2011 12:08:48

Svar till Hanna: Det blir med lite stjärnor o grejer , svårt att förklara .. :p Självklart ska vi ta en promenad nån dag :) Har väldigt svårt för att gå när det är såhär varmt men man kan ju alltid vänta till senare på dagen så det blir lite svalare :)

Posted by Hanna Thu, June 23, 2011 10:48:31

Vad blir det för tatuering då? :) Ha de så bra i Lysekil, det får bli en promenad när ni kommer hem. Om du har lust förstås!

/HannaGerebrant.blogg.se