Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Student fix i sista sekund..

Albin 0-3 månaderPosted by Malin Thu, June 09, 2011 23:50:17
Så typiskt mig att alltid vara ute i sista sekund med allt.. Kom idag på att jag inte köpt nånting alls till min syster.. Och det är imorgon! Tiden går allt för fort. Så det var bara att stressa iväg till A6 och leta.. Jag insåg även att jag inte var den enda som hade missat.. Haha träffade även Albins yra mormor som förmodligen var så stressad man bara kan vara en sån dag ;) Lilla mamma <3

För er som är intresserade av info från BVC så sa vikten idag 5550g och längden 58 cm.. Snart har han dubblat sin födelsevikt min lilla skrutt.. Nästa gång vi ska dit blir det vaccination.. Hoppas att det går bra :-)

Nu väntar min kudde.. Imorgon blir en lång dag.. Först med ela som slutat skolan kl 9 , sen en snabbis , återigen, till A6 och sen till syster när hon springer ut.. Efter det mat och tårta hos mor och far :-) Grattis till alla er som jag inte kommer kunna gratulera imorgon och lycka till :-)
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.