Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Låång natt..

Livet med klumpfotPosted by Malin Sat, May 28, 2011 14:26:05
Ja det har väl varit en ganska lång natt inatt om man ska säga så ..
Har inte sovit överdrivet bra , eller rättare sagt.. Det känns som om vi inte sovit alls inatt.. Det har varit riktigt gnälligt och skrikigt , lilla stackare.. Vi har vandrat runt här i lägenheten både jag och Mattias, har helt enkelt bott i vardagsrummet :p .. Dom få gånger han har lugnat sig så har man fått sova en halvtimma ungefär och sen har han vaknat igen och tyckt att det vart jobbigt.. Har varit lite jobbigt men eftersom vi får sova så bra på nätterna i vanliga fall så har vi klarat av natten utan problem .. Trötta är vi men det hör väl till ;)
Hus som helst så är allt mycket bättre idag .. Han verkar börja vänja sig vid att "sitta fast" och det lilla gnäll som är idag är inte mer än vanligt när han blir uttråkad eller är trött.. Så vi håller tummarna för en bättre natt som återgår till det vanliga igen :) ..
Mycket mer blir det inte gjort här hemma idag men snäll sambo som jag har så håller han i alla fall på att fixa lite .. Städa vårat hemska sovrum t.ex. Jag har inte spec mycket ork till någonting idag.. Även Mattias mamma är snäll och är nu iväg och handlar lite åt oss :) .. Tur att man har snälla släktingar och familjemedlemmar som ställer upp när det blir såhär.. Snart ska vi ta och bada skrutten för första gången här hemma. Ska bli så mysigt :D .. Lite käk med kanske ? Någon var visst sugen på våfflor med .. :p Får väl se hur det blir med den saken ;) ..

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.