Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

*Pust*

Albin 0-3 månaderPosted by Malin Sun, May 22, 2011 22:14:44
Lillemannen som alltid är så tyst och snäll och knappt skriker alls har ikväll visat att han faktiskt kan skrika.. Antar att det har vart magen eftersom blöjan bara har vart fylld med nr 1 hela dagen .. Men efter några miniform droppar och lite mat nu ikväll så tog det dock inte många minuter innan även nr 2 damp ner och fyllde den vita blöjan.. Så nu ligger han i sin säng, har även slutat "prata" med sina nallar så jag antar att han har somnat.. Ska väl gå och titta till honom en sväng snart.. Så skönt att han i alla fall kan somna utan problem när han har hamnat i sängen.. Han brukar ligga och filosofera och "prata" så gott , nallarna som står i sängen är nog dock dom enda som lyssnar tror jag ;) , och sen efter en stund så somnar han.. Min lilla skatt <3 Om en vecka är du redan 2 månader gammal.. Vart tog tiden vägen ? Det har verkligen gått sjukt fort hittills, det lär väl inte direkt sakta ner antar jag .. Så bäst att njuta och passa på så länge han faktiskt ligger stilla när man lägger ner honom på golvet :p ..

Det händer mer och mer för varje dag som går i hans lilla liv. Han har även börjat klia sig så där sött i ögonen när han börjar bli trött , finns det nått sötare med dom där små händerna ? :P Lyfter huvudet gör han som aldrig förr , längre och längre för varje dag.. Ler med sitt tandlösa leende flera gånger , dock så är han sjukligt svårflörtad men vet man hur man ska göra så ;) hihi.. Snart åker gipset av och då dröjer nog inte länge förens han vänder runt från rygg till mage dessutom .. Han kommer inte längre än till sidan då det ser ut som om han inte orkar dra med sig gipset runt.. Men snart så <3

Imorgon ska jag ha lite fix här hemma tror jag minsann.. Städa lite och förhoppningsvis ta en tur till IKEA ..Hoppas nästan på att det blir dåligt väder så jag får någonting gjort som jag vill.. Annars kommer jag bara vilja gå ut och då blir det verkligen ingenting gjort.. Kanske kan man få sällskap av Albins moster? För hon är nog ledig imorgon om jag inte mins helt fel ;)

Nu ska jag ta och lägga mig ner i soffan framför "Miss Secret Agent" och kanske till och med somna till lite .. Alltid lika gott :)

So long !

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.