Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Operation

Livet med klumpfotPosted by Malin Thu, May 12, 2011 15:33:32
Nu har vi precis kommit hem från Ryhov .. Har ju som sagt opererat Albins hälsenor idag .. Eller ja , operation kan man väl knappt kalla det då det inte behövdes ett större hål än typ en liten knappnål eller liknande men ändå .. Dom har alltså snittat hälsenan så att dom ska kunna räta upp fötterna normalt , annars skulle han behöva gå på tå hela livet och det är ju inte så spännande.. Ja , det var ganska jobbigt om jag ska erkänna.. Inte för att han hade ont , nej nej .. Det hade han inte för han var riktigt bra bedövad men anledningen till allt skrik var ju för att man var tvungen att hålla fast honom så hårt.. Det var inget kul alls, har aldrig sett min lilla pojk skrika så innan .. Stackarn, helt ill röd i ansiktet.. Det trillade nästan en liten tår på min kind där ett tag .. Att se sitt barn skrika så när man vet att man inte får ta upp honom var riktigt jobbigt .. När jag väl fick ta upp honom för att lugna ner honom en aning så kändes det som om jag aldrig ville släppa honom igen .. Lilla skatt, nu är det över i alla fall och du sover så gott i soffan men far din.. Söta är ni <3 Mina änglar..

Hur som helst blir det gips 3 veckor till nu sen så ska det bort.. Skönt att bli av med nu innan den värsta värmen kommer till oss .. :)

Ska nog ta mig en liten powernap i soffan jag också .. Det ser hemskt skönt ut måste jag säga .. Egentligen ska han ha mat nu men denna gången får han faktiskt sova tills han vaknar igen .. Det är han värd efter besöket hos farbror doktorn idag..

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.