Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

1 månad ..

Albin 0-3 månaderPosted by Malin Sun, May 01, 2011 21:54:06
Idag är våran lilla skrutt en hel månad gammal. Vart tog dom veckorna vägen? Ska tiden gå undan i den här takten så börjar du väl snart skolan och innan vi vet ordet av ska du ut och köra moped.. Nej tack, det tänker vi inte på redan .. Här tar vi dagen som den kommer och njuter av livet som småbarns föräldrar ett tag till innan vi är i det stadiet :) Älskade lilla du , en hel månad har du funnits i våra liv och vi älskar dig såå <3

Satt även och kikade lite på internet och hittade en sida med nappar till lilleman som det står hans namn på.. Kunde inte låta bli att beställa givetvis ;) Man ska ju bara ha en och samma napp i max 2 månader och dom här var från 3 månader och uppåt så lagom tills han ska byta så kommer han kunna använda dessa :) Kanon bra ju ! :) hihi
I övrigt har dagen sett ut som så att vi tog oss en tripp till stadsparken med Micha för lite korvgrillning under henne "rast" från jobbet. Hon jobbade delad tur idag så var ledig mellan 13-16 .. Hann hem precis lagom innan regnet föll från himlen.. Perfekt time:at :p höhö..


Imorgon är dagen här som jag fasat för i minst två veckor nu .. Mattias åker på kurs och kommer inte hem förens på fredag.. Usch ! Jag tycker verkligen inte om att vara ensam, eller det jobbigaste nu är att vara helt ensam med lillen.. Om han blir så där skrikig och så som han var för nån natt sen när jag bara sov sådär 3 timmar totalt.. Tur att jag har min mamma och pappa, syster med givetvis .. Jag får nog bosätta mig i barnarp tror jag.. Annars kommer Linda att sova här några nätter.. På dagarna klarar jag mig ju men det är nätterna och kvällarna som är jobbigast.. Skulle det vara så att lilleman här inte skulle vilja sova någon natt och skrika och ha sig så klarar jag aldrig av det ensam , jag orkar inte det.. Så tur att man har en familj man kan få hjälp av.. Får väl se om vi sover här eller om jag stannar där hela veckan .. Det är sånt man märker.. Jag måste ju vilket fall som helst hem hit någon gång under dagen eftersom vi har katterna.. Dom måste ju ha mat och vatten .. Sen klarar dom ju sig någorlunda i alla fall.. Vi får se helt enkelt.. Tur att det bara är mån-fredag och inte ända till söndag.. Det hade blivit jobbigt.. Men det är bara att bita ihop och se glad ut :)

Nu ska jag lägga mig ner i soffan en stund , passa på medan skrutt sover.. Det har varit lite gnälligt och skrik här hemma nu ikväll med lite magknip m.m. så nu när han äntligen somnat är det väl bäst att passa på själv.. Det är ingen som vet hur denna natten slutar..
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.