Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Upptagen mamma ;)

2011Posted by Malin Tue, April 26, 2011 21:07:17
Jag måste vara en väldigt upptagen mamma .. Har ju aldrig tid att sätta mig ner och skriva här längre ;) Alltid någonting att göra eller greja med .. hihi , men det är väl så det är att skaffa barn och själv inte vara barn längre antar jag ;)

För att sammanfatta min fullspäckade helg så började vi med att långfredagen spenderades hos min kära svärmor och hennes sambo i Mullsjö även med Albins och Mikaelas kusiner .. Mycket mat och även lite kubb spel blev det den dagen .. Blev en heldag där ute med mycket trevligt sällskap :)
På lördagen, alltså själva påskafton så tog vi det lugnt på dagen här hemma och runt 14 tiden så åkte vi till svärfar och hans fru för lite fika och allmänt umgänge.. Efter det bif 17 tiden så åkte vi hem till Albins mormor och morfar för lite mat .. Mycket gott var det måste jag säga .. :) och även trevligt så klart ;) .. Tog oss tid att lämna Albin där en timma för att dra en liten runda på stan och kolla läget bland allt folk.. Även en tripp upp till Elmia där dom faktiskt lagligt detta året fick bränna upp sina gamla vinter däck .. Alltid kul att se :) Sen hem , hämta plutten och hem till oss igen ..
Påskdagen lämnade vi Albin en lite längre stund hos hans mormor och for till Elmia.. Ingen påsk utan Elmia mässan :) Nästa år ska givetvis Albin få följa med också men han var väl en aning liten för det denna gången .. Var dock inte överdrivet mycket att se men en tradition är alltid en tradition .. :D
Tackar även för det fina påskvädret vi fick med :) Underbart !

Idag har jag och lill prins vart på A6 och shoppat loss lite .. Köpte mig två par nya skor nu till sommaren :) och även en tröja .. Nått klädesplagg till lilleman och självklart kunde jag ju inte glömma bort Ela så även hon fick ett par sommarskor :) .. Fick sällskap av syster min med efter ett tag .. Tackar för trevligt :) !

Imorgon blir det även den dagen en tripp till A6 .. Glömde ju faktiskt köpa det som jag egentligen var på A6 för att köpa.. En ny amnings BH , så det får jag sticka upp och inhandla imorgon .. Har ju bara en , och kan ju vara skönt att ha nått att byta med :) Får då sällskap av mor min :) ..
Ska även träffa Jenny en stund med , mycket trevligt ! :) Det var inte igår ..

Nu ska vi ta lite macka här och hoppas på att få sova en god natt även denna natt.. :D Lilleman sover för övrigt i sin säng nu sedan 3 nätter tillbaka , jag är lite lätt stolt över att jag lyckats ta det klivet redan och inte ligga och lyssna på honom hela natten.. Jag sover även bättre av det med har jag kommit underfund med ... :)
Bra jobbat Malin .. :D
Hoppas även att jag lyckas ta mig tid till bloggen imorgon med :)

En härligt vårbild med lite picknick i lekparken får avsluta detta inlägg..
(från gårdagen)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.