Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Dåligt av mig

2011Posted by Malin Wed, April 20, 2011 22:14:51
.. att inte uppdatera på några dagar jag vet. Men har vart så fint väder ute så har inte blivit av att vi vart inne så speciellt mycket dom senaste dagarna ..

Gårdagen såg ut som så att jag tog mig ut på en promenad runt munkan med Matilda mitt på dagen. Mycket skönt att jag faktiskt kan ta mig ut att gå som jag vill nu , det är bara konditionen kvar att jobba på nu . Har inget ont i magen när jag går nu i alla fall , och det är ju kanon :) Efter det så kom syster hit och vi åkte hem till mamma och pappa för en liten bit mat.. Ovanligt va ? :p haha , känns inte som vi gör annat än sniker mat där hemma ;) men igår var det bara korv så det var inte så farligt ..

Idag har det också vart skönt väder ute , även fast solen inte vart framme speciellt mycket. Har vart ganska varmt och skönt ändå ju .. Så tog en liten tripp till stadsparken med Alexandra och hennes Alvin .. Var lite stolt att jag lyckades gå dit upp utan att få ont i magen av det heller , det är ju ändå GANSKA mycket backe innan man kommer upp så att säga, och jag har ju haft lite svårt för backar men det gick jätte bra :) Flåsade dock som en hund men det är väl okej antar jag när man suttit inne i 2 månader och dessutom varit opererad ;) Hoppas på att konditionen kommer tillbaka relativt snart så att man slipper dö för minsta lilla uppförsbacke ;) Hur som helst så var det väldigt trevligt med lite sällskap i alla fall , får vi ta och göra om :)

Imorgon är det torsdag och ska väl förshoppningsvis träffa Micha o.co. en liten stund .. Antingen hemma hos Micha eller kanske en fika i staden ? Kunde också vara trevligt , så slipper jag dessutom ge mig ut och köra i påsktrafiken :p .. inte allt för kul ..

Just det, klippt av håret ännu mera nu .. Blev nog riktigt bra denna gången med och nu är det verkligen kort :) Men det är såå skönt nu när det blir varmare ute med att slippa det där långa, tjocka, jobbiga håret ;) Hoppas på att det blev som jag ville , men det får vi se när jag ska fixa iordning det . Har inte gjort det än , men det ska jag väl förhoppningsvis kunna göra imorgon om jag ska iväg nånstans :)

Nu ska jag väl sitta en liten stund i soffan och sen får det bli sängen..
Hoppas på en lika bra natt igen , natten tills idag sov lilleman mellan 23 och 05.00 .. Lycka! :) Fortsätt så så älskar mamma dig ännu mer än vad hon redan gör ;) hihi..

Skriver nog lite imorgon med om jag har tid .. Annars nån annan dag , ;) höhö..
  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Tue, April 26, 2011 20:53:02

Svar till Alexandra: hehe ja visst är det :) Kan inte få nån bättre ursäkt tror jag minsann ;) hihi .. Ja det var jätte trevligt tycker jag med .. Det får vi genast göra nån dag .. :)

Posted by Alexandra Wed, April 20, 2011 22:26:48

Alldeles perfekt att ha sin föredetta graviditet som ursäkt för sin dåliga kondition, jag skyller fortfarande ifrån mig såhär 6 månader efter ;) Så då är det verkligen Okej för dig som nyligen födde =) Och det var en trevlig tur till stadsparken! Får vi göra om!