Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Sista dagen..

2011Posted by Malin Sun, April 17, 2011 14:16:55
.. för Mattias hemma idag nu sen ska han tillbaka till arbetet imorgon.
Kommer kännas jätte skumt att vara hemma själv nu när han har vart hemma i två veckor men å andra sidan så kan han behöva börja jobba igen.. Han blir så sjukligt rastlös av att vara hemma för mycket :p Han är faktiskt , tro det eller ej , värre än mig.. Ni som känner mig vet ju att jag kan bli tokig av att gå hemma hela tiden men han är faktiskt 100 gånger värre :p ..

Morgon dagen är fullspäckad i alla fall så jag lär ju inte bli uttråkad imorgon..
Först ska vi till ortopeden kl 8 med Albins fötter och gipsa om igen. Dit ska Albins mormor följa med också då hon var lite nyfiken på vad dom gör och så .. Sen direkt efter det så ska vi vara hos BVC .. Som tur är kl 11 så vi hinner ju andas lite emellan i alla fall .. Dit får jag med mig hans moster så där blir vi inte ensamma heller :p .. hihi , skönt ändå att ha med någon sådär första gången .. :p Jag har ju som sagt lite fobi för att vara ensam bara sådär :p .. Ensam är jag ju inte iofs för Albin är ju med men jag vet inte riktigt om han är så mycket till sällskap än så länge :p .. Men jag vänjer väl mig jag också så småningom .. Jag ska ju trots allt vara hemma ett tag nu framöver så det ska nog bli bra det med ;)

Nu ska Mattias och Ela iväg på kalas snart så jag ska ta mig upp till Barnarp för en liten promenad med min mor bort till min mormor ... Hon har ju faktiskt inte träffat Albin än så en liten överrasknings promenad skadar nog inte i det fina vädret.. :p

Ska väl ta och göra iordning så vi kan åka snart .. Det tar ju lite tid ibland :p .. Har ju en som ska fixa till sig inför sitt Disco kalas :p .. hihi , kommer ihåg själv när man var på disco .. Oj vad kul det var :p .. Allt detta fixande innan , glitter och glamour i allra högsta grad :D ..
  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Mon, April 18, 2011 07:00:05

Svar till Alexandra: Ja det känns ju lite konstigt , jag och bebis själva ;) Men det ska nog inte vara några problem .. Får sysselsätta mig med promenader och dammsugaren :)

Posted by Alexandra Sun, April 17, 2011 14:45:41

Åh minns hur det kändes när Daniel skulle börja jobba. Hade ångest en vecka innan ;) Men det gick ju bra =)