Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Ela 8 år :)

2011Posted by Malin Sat, April 16, 2011 22:32:22
Idag har vi haft kalas här hemma som bestod av min mamma, pappa syster och hennes pojkvän, Mattias mamma och hennes sambo.. Mikaela har ju fyllt år idag, hela 8 år.. Hon börjar bli stor tjej nu ju , helt otroligt .. När jag och Mattias träffades så skulle hon fylla 5 år.. (Vi träffades i februari -08) Helt sinnessjukt vad tiden går fort.. Snart har hon gått ett helt år i skolan och börjar andra klass till hösten .. Innan vi vet ordet av lär väl Albin börja skolan också och snart vara tonåring.. Eller nått i den stilen i alla fall :p ..
Nä usch , nu lever vi i nuet tycker jag .. Han kan väl få vara bebis först ändå :p

(Stolt storasyster)

Har även vart på torget idag och köpt lite kläder till lilleman .. Jätte mycket fint hade dom , hade kunnat bli dyrt så det var tur att jag inte hade mer pengar med mig än det jag hade i plånboken :p .. Blev fyra olika bodys och en one piece (stavning?) liknande sak.. Såg jätte skönt ut .. :) Även Ela fick lite kläder med , passade ju bra eftersom hon fyller år idag .. :p Ett par tights och en jätte fin t-shirt.. :)
Efter det åkte vi hemåt , sen kom syster vid 12 tiden och då tog vi oss ut på en liten promenix innan maten :) härligt att det kan bli lite vår nu äntligen ! :)

Imorgon blir det nog inte speciellt mycket gjort mer än att jag förhoppningsvis ska komma ut och gå med syster om hon inte har annat för sig .. Mattias och Ela ska iväg och ha kalas med hennes kompisar och jag tyckte väl kanske inte (nu i magsjuketider) att det var så passande att ha med Albin bland 40 barn där det kryllar av bakterier ;) Så vi stannar hemma så länge ..

Nu ska jag titta klart på fimen , 27 Dresses , och sen väntar sängen .. Hoppas på ännu en lugn natt :)

Hejsvejs !  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.