Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Fredag igen ..

2011Posted by Malin Fri, April 15, 2011 16:02:22
Det är dax för fredagsmys , vilket vi kommer att tillbringa hemma hos mina päron.. Alltid lika trevligt , vi bommade ju middagen hos dom i onsdags p.g.a. den där dumma kebab tallriken så varför inte ta det nu ikväll istället ? :)

Våran lilla prins är idag två veckor gammal .. Det går undan , och på måndag ska Mattias börja jobba igen .. Kommer kännas hel konstigt att inte ha honom hemma här på dagarna men jag får väl sysselsätta mig på annat sätt.. Många promenader och sen ska vi väl försöka hinna med ett litet besök i Sandhem hos Micha med .. :) Dock så är måndagen fullspäckad med grejer på förmiddagen .. Först till ortopeden och gipsa om Albins fötter igen och sen till BVC direkt efter för ett litet besök.. Det kunde vi ju inte heller göra när vi skulle i onsdags..
Han har även börjat vara vaken mer och mer på dagarna.. Lite roligare än när han bara sover hela tiden men av någon konstig anledning så ska han somna till typ tjugo min innan han ska äta .. Så typiskt :p men då är det bara att väcka honom igen .. Vilket inte är speciellt svårt när det närmar sig mat time .. :p
På tal om det så är det nog dax att ge honom lite mat nu , skriver mer antingen ikväll eller imorgon ..

Puss o hej ..
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.