Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Promenad :)

2011Posted by Malin Tue, April 12, 2011 22:18:10
Idag har vi vart duktiga här hemma .. Tog oss ut på en promenad efter frukosten och det var jätte skönt.. Måste erkänna att det knappt kändes någonting alls i magen när vi gick idag , det enda som var jobbigt var ju konditionen .. Den måste jag verkligen träna upp igen .. Men tänk dig själv , jag har suttit mestadels hemma sedan jag slutade jobba den 1 februari .. Jag har inte kunnat gå längre än till bilen typ p.g.a. olika smärtor hit och dit och sen dessutom en operation på det så man blir sängliggande lite mer än ett dygn och sen knappt kunna gå efter det heller .. Så klart att konditionen försvinner , men det ska genast bli ändring på det .. Idag fick jag ju känna på att jag faktiskt klarar av att gå riktigt bra , var ute och gick totalt 1 1/2 timma .. Med ett stopp på Albins mormors jobb för ett litet besök .. Riktigt trött i benen när vi kom hem och totalt genomsvett men det var det värt ;) hihi .. Så nästa vecka när Mattias ska börja jobba igen så är jag öppen för förslag om det är någon som känner sig manad för lite promenader i vår vädret :)
Annars idag har vi inte gjort så mycket faktiskt .. Bara vart hemma och slöat..

Imorgon ska vi göra ett besök hos BVC för första gången .. :) Ska bli spännande och se vad dom säger om våran lilla plutt .. Efter det ska vi hem till hans mormor och morfar för en bit mat .. Då även min mormor och farmor kommer dit på lite besök.. Ingen av dom har ju träffat honom ordentligt , farmor fick se honom en snabbis när vi gick förbi häromdagen men det var inte speciellt länge och då låg han ju bara i vagnen .. Mormor har inte sett honom mer än på bild så imorgon ska dom få träffa honom ordentligt .. Blir kul :)

Nu ska jag väl försöka ta mig in i duschen innan lilleman ska ha mat igen och sen är det lägg dax , riktigt trött faktiskt ..

ByeBye !  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Alexandra Tue, April 12, 2011 22:34:33

Vi går gärna promenader. Alvin skulle tycka det vore kul med en liten liten bebiskompis;)