Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Söndag ..

2011Posted by Malin Sun, April 10, 2011 22:45:47
Dåligt med uppdatering nu mera .. Men dom få timmarna man får över emellan Albins mattider har jag annat att göra eller så orkar jag helt enkelt inte sätta mig ner och skriva :p Men nu kändes det som om det var time för en liten uppdatering i alla fall ..

Dagen , och gårdagen , har vi tillbringat hemma hos Albins mormor och morfar .. Har ju vart så fint väder så det har passat kanon och sitta på deras altan och njuta :) Igår lyckades vi även ta oss ut att gå lite med .. Passerade min farmor för att säga hej och sen hem igen .. Det var ingen lång runda men tillräckligt vad jag orkade med :p Blev en och annan uppförsbacke och det pallar varken konditionen eller magen än .. Men det ska snart bli bättre .. Jag har ju faktiskt bara vart hemma en vecka .. Man kan väl inte räkna med att det går allt för fort heller :p .. Mycket mera har vi inte gjort där faktiskt.. Bara slöat så att säga medan Mattias har vart och pysslat med min bil p hans jobb , bytt däck o lite så .. Idag även på hans bil .. Så nu är vi redo för sommaren :)

Har även fått papper från skatteverket idag med som skulle skrivas på om våran lille Albin .. Vad han ska ha för namn och så .. Kunde dock inte bestämma oss för efternamnet så det fick bli en lottning helt enkelt.. Tycker bara det verkar jobbigt med dubbelt efternamn , det blir så himlans många namn då :p Men nu är det klart och påskrivet i alla fall, av både mig och Mattias ...
Albin Emil Johannes Danielsson :)
Kul att lotten valde mitt namn :p Så länge jag inte får gifta mig så ska minsann inte han heta Brandt ;) höhö .. Nått måste jag väl ha att säga till om :p ..Imorgon ska vi till Ortopeden med Albins fötter och få dom om gipsade.. Då ska han äntligen få bada .. Stackarn , han behöver verkligen det , han blir ju jätte torr , får smörja in honom med både barnolja och lotion men ändå är han torr.. Lilla plutten, men imorgon så äntligen blir det ett litet bad :) Det kommer göra susen .. Det jag dock funderar mest över är om det kommer att göra ont när han har blivit av med gipset? han har ju haft knäna böjda och stela nu en vecka.. Borde det inte bli jobbigt för honom då när han ska räta ut dom då han ska bada? Han kommer ju försöka med det liksom .. Hmm , då kommer det göra ont i mig om jag ska behöva se honom ha ont.. Hoppas vi slipper det bara..
Ska även väga honom också , det ska med bli spännande .. Vad vi har gissat oss till så väger han nu 3100g på ett ungefär .. För med gipset så väger han ca 3500g och gipset vägde ungefär 400g så nått sånt borde det vara .. och det är ju kanon :) Han växer så det knakar våran lilla prins..

Nu ska jag ta och titta lite på tv innan han ska ha mat igen .. Sen blir det sängen , riktigt trött faktiskt .. Skriver mer imorgon när vi har vart på sjukhuset om hur det gick :)

Hej svejs !  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.