Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

En vecka..

2011Posted by Malin Fri, April 08, 2011 20:22:26
Idag är våran lilla plutt en hel vecka gammal.. :) Helt otroligt snabbt har denna veckan gått , ska det fortsätta såhär så lär han ju börja skolan snart .. :p haha

Verkligen varit April väder idag kan man ju säga.. Sol ena sekunden och regn i nästa .. Men vi lyckades i alla fall ta oss ut en liten runda innan regnet kom .. Linda och Sandra var här så vi köpte glass och gick ut och satte oss i solen lite .. Mycket skönt måste jag säga , så länge man satt där det inte blåste .. :p
Efter det tog jag och syster oss upp till A6 på lite ärenden , kändes jätte konstigt dock att lämna lillen hemma men han är väl inte direkt redo för att blanda sig med så mycket folk och baciller än.. Köpte lite kläder till honom i alla fall , dom hade ju ganska mycket på REA inne på HM faktiskt .. Hade kunnat köpa hur mycket som helst .. :p
Blev ett par jeans och två bodys :)


Har ju även haft lite besök av diverse vänner och bekanta under veckan som gått .. Tänkte lägga in lite bilder på vad lill prinsen har fått i alla fall ..
Tack till Jenny, Åsa, Amanda och Linn .. Jätte fint alltihop :D
(En body med tillhörande byxor och ett par hängsle byxor .. Två st mjukis dressar och ett par jeans med tiger tröja till..)

Nu ska jag lägga mig ner i soffan en stund och kika på Talang 2011 , dom är ju faktiskt i Jönköping idag och det är ju lite kul då :)

Tjipp o hej !
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.