Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Besök ..

2011Posted by Malin Wed, April 06, 2011 18:17:10
Sitter här i soffan och har lite besök av Albins moster och hennes pojkvän.. Måste säga att hon ser ut att vara väldigt stolt faktiskt ;) Hans morfar kommer snart också och ska hälsa på liten stund.. Mormor får tyvärr inte komma hit då hon har åkt på bihålsinflammation så hon får allt stanna hemma i någon dag till.. Hon börjar väl bli bättre vad jag har förstått men det är ju bäst att ta det säkra före det osäkra :p

Jag vet att jag har lovat länge nu att jag ska skriva lite mera och det är på gång.. :p haha , men som sagt så kanske det inte är så kul att sitta här och skriva och greja när det är folk här.. Syster är okej för dom "bor" ju typ här ;) haha , men annars är det väl kanske inte så kul .. Så ja , jag hade tänkt att skriva nu men eftersom min far ska komma hit så är det lika bra att vänta tills dom har åkt :p .. Sen så ;) höhö , ha tålamod lite till så kommer det snart , jag lovar ;)
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.