Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Hemfärd ..

Livet med klumpfotPosted by Malin Mon, April 04, 2011 13:10:25
Idag är det äntligen dax för hemfärd med lilla familjen ..
Jag mår bättre , riktigt bra faktiskt mot vad jag gjorde igår så det går ganska fort fram ändå :) Det gillar vi ..

Som några vet , men inte alla , så hade Albin snea fötter när han föddes.. Dom var böjda inåt så när han böjde upp knäna så formade dom sig utmed rumpan , som en enkel förklaring ;) Med andra ord , man såg att han legat trångt och även precis exakt hur han har legat där inne.. Idag har vi vart nere på ortopeden och fått gipsa hela hans ben så att fötterna ska fixa till sig .. Det är ingenting som kommer påverka honom någonting senare i livet och är ganska vanligt .. Clubfoot heter det , även kallat Klumpfot på svenska ..
Kommer under några veckors tid (ca6-8 veckor) att gå en gång i veckan för att gipsa om fötterna och räta ut dom sakta med säkert .. Så ska han också kunna springa runt och leka som alla andra barn när han blir äldre :) Kommer bli helt normalt..

Nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli 15.00 då vi ska göra en sista koll innan vi åker hem .. Lite hörsel m.m. sen bär det av hemåt ..

Kommer att skriva mera senare ikväll om varför det blev kejsarsnitt och lite så men just nu ska jag väl vara lite social mot Mattias en stund , våran lilla skatt han sover så fint .. :)

Hej så länge ..
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.