Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

40+5 ...

GraviditetenPosted by Malin Sun, March 27, 2011 16:13:23
Usch , nu har jag gått 5 dagar över tiden och det känns som en evighet !
Varför gör du såhär lilla bebis ? Kan du inte komma ut nu , det är mycket mer spännande saker att titta på här ute än där inne i den mörka magen .. Jag lovar :)

Hemma nu i alla fall efter att ha vart hos svärmor på en liten bit mat.. Alltid gott att slippa laga mat såhär en söndag :) hihi .. Vem bjuder nästa helg ? Förra söndagen var vi hemma hos min mor och far .. Fast det är klart , nästa helg hoppas vi på att bebis är här så vi ska nog stanna hemma då kanske. Men det kan ju vara mysigt det med då ju :)
Det förvånar mig inte om jag ska behöva gå hela denna veckan ut också och bara vänta , och vänta .. Allt för att jävlas ;)

Nä , om man skulle ta och lägga sig ner en stund i soffan och sätta igång en film kanske , eller ett varmt bad hade inte skadat heller .. Ryggen skulle må bra av det idag för idag är den inte snäll .. Men det är klart , värmedynan funkar lika bra den också :) Det är så jobbigt att ta sig upp ur badet sen ;) Man är ju inte smidigast i stan..
Eller om jag kanske skulle ta och göra om mina naglar .. Trött på att ha lila nu , får bli vanliga vita igen tror jag :) Dock med lite glitter så det blir lite liv i ändå .. :)  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Sun, March 27, 2011 18:47:59

Svar till Hanna: Ja nu är det inge kul alls längre .. Men har ondare idag än vad jag brukar så man kan ju hoppas att det är på G snart ..
Men det är ju inte så långt kvar för dig nu ju .. Det går fort ..
nja, det börjar bli bra men kan bli mycket bättre , övning ger färdighet :p hihi

Posted by Hanna Sun, March 27, 2011 18:43:35

Usch, tycker riktigt synd om dig nu och hoppas verkligen att bebisen vill komma snart.
Sen hoppas jag att inte min kommer så långt efter, min väntan kommer ju kännas ännu längre när du väl har fått din.

Såg bild på naglarna på facebook, du är duktig!

HannaGerebrant.blogg.se