Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Tjugofemte Januari

GraviditetenPosted by Malin Tue, January 25, 2011 22:37:19
Löning idag. Den var efter längtad kan jag ju säga. Inte för att jag får spec mycket pengar över nu när alla räkningar är betalade men ändå. Det är jobbigt att inte ha några pengar alls.. Så lite har man ju att röra sig med nu iallafall..

Imorgon är det onsdag och jag ska ta mig till IKEA med min kära mor och syster. Slutar ju jobba kl 15 så har ju lite tid efter att åka dit på. Ska investera i en madrass, lakan, täcke m.m. till den lilles säng. Mamma och pappa har sagt att dom gärna ville köpa det och jag har inte tänkt att hindra dom ;)
Har även idag beställt barnvagn.. ÄNTLIGEN, har ju haft så svårt att bestämma mig vad det skulle vara men nu så är det gjort. Vad den kostade behöver vi inte gå in på men det landade inte under 5000 iallafall. Det är inte billigt med vagn om man är så kräsen som mig och vill ha en helt ny ;)

Emmaljunga Nitro City , Dark Coffe blev det , och den kommer att finnas o hämta den 1 Mars :)
(En sittvagn som ändå smidigt kan göras om till liggvagn)


Efter att denna extremt roliga och billiga lilla beställning gjorts så bar det av hemåt för att Sandra, Linda och Johan skulle komma på besök. Sandra tog det stora steget och var min första försökskanin då jag gjort hennes naglar.
Tycker faktiskt att det blev riktigt bra för att vara första gången någonsin med den sortens gelé och UV lampa m.m.
Imorgon är det Linneas och Mathildas tur :) Hoppas på att det kanske kan bli ännu finare. Nu vet jag ju hur jag ska göra iallafall :) Övning ger färdighet :)


Nu får det bli sängen , en så hårt arbetande kvinna som mig behöver ju sin skönhetssömn. Ska ju faktiskt jobba hela 3 timmar imorgon. 12-15 ;)
Natti Natti ... . Zzzzz


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.