Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Ja må jag leva..

VardagslivPosted by Malin Mon, March 08, 2010 22:39:44
Tack mina kära släktingar för en fin dag med massa fina presenter. . :)

Japp , idag är det dagen då det sägs att livet börjar på riktigt.. 20 år gammal, inte längre tonåring.. Haft en mycket bra dag i alla fall :)

Började med frukost på sängen av älsklingen min även om han är sjuk smiley Efter det så sov man en stund till och sen var det dax att åka och handla lite så man kunde käka middag. Lagom till middagen ringde syster och kom hit och snek lite mat hon med.. Älskade lilla syster <3
Sen var det dax för dusch och hem till mamma och pappa. Träffade släkten då vi har alldeles för litet för alla hemma hos oss, och väl var väl det eftersom man har haft en sjuk pojkvän. Fick massa fina presenter , b.la. en nu kamera :) Mest tänkt för film men kan ta sjukt bra kort med den också :) Tack mamma och pappa , mycket snällt..
Efter massa god mat och tårta var det dax att ta sig hem igen. Doggy bag till sjuka Mattias och en låda med mat till jobbet imon fick man ju med sig i alla fall :) Gott det..

Nu är det bed time för ska upp och jobba tidigt imon.. Genast 6-15..
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post99