Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Ledig dag, men ändå inte .. :)

VardagslivPosted by Malin Thu, March 04, 2010 15:45:04
Jobbat en stund idag även fast man skulle vart ledig egentligen..
Var ju faktiskt ledig igår när jag egentligen skulle jobbat , så när dom frågade om jag kunde jobba idag ist så varför inte? Det var ju inte direkt någon jobbig tid. (7-14)
Missade i och för sig tvätt tiden men det går ju göra i helgen istället.. Det är ju inte hela världen.

Gårdagen var ju en spännande dag måste jag ju säga .. :P
Skulle åka till Vimmerby för att kika på en bil till Mattias. När vi väl kommer fram till Vimmerby och, enligt GPS:en, har 1 min kvar till adressen vi skulle till så smäller det till konstigt och vips så har Mattias ingen koppling kvar. Det var bara som vilken lite pedal som helst som satt där bara för att se bra ut ungefär.. Den gjorde liksom inte så mycket nytta. Gick ju givetvis inte åka längre så det var bara att lyfta luren och ringa nissen som vi skulle till. (Vi såg även hans hus från bilen men kom liksom inte fram) Jäkla tur att vi var där för att köpa en bil och inget annat för det hade blivit lite svårt att ta sig hem då om man säger så. Mattias hade ju förmodligen köpt bilen ändå men det kändes väl som om han var mer eller mindre tvungen att köpa den bara för att vi skulle komma hem.. Men det gjorde inget kan jag ju säga för det är en mycket fin och fräsch bil. Välvårdad och fin.. Bra köp alltså :)
Nu är det bara lilla jag kvar.. Jag har ju hittat en s70 på blocket som jag vill åka och kika på.. Ska ringa till honom imorgon så får väl se om den finns kvar :) Men annonsen finns ju kvar fortfarande så antar att den finna kvar. Bara hoppas på att den är lite prutbar iallafall eftersom annonsen har legat ute i mer än 2 månader.
Kan inte annat än hålla tummarna :) Vill verkligen ha den :)

Idag i alla fall så bär det av mot Vimmerby igen då för att hämta skitbilen med kärra.. Tur att Mattias bror har BE körkort annars hade det blivit jobbigt. Får inte ta hem den på kärra om man inte har BE körkort. Man får tydligen inte köra så mycket vikt på ett vanligt B körkort.. Så vi får ta med oss en chaufför ;-)
En liten bild på pärlan jag har förälskat mig i får avsluta detta korta lilla inlägg.
(Den som jag vill ha, Mattias har en v70)

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post98