Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Jaaa !!

VardagslivPosted by Malin Sun, February 28, 2010 12:33:30
Jag har fått tillbaka min dator nu ! :) Så skönt, jag som typ är beroende av min dator har längtat efter den.. Men, det är inte samma dator som jag hade innan , fick välja en ny för dom kunde inte laga min. Det är fortfarande samma märke och samma modell på utsidan men en annan färg och så ska den tydligen vara lite bättre än den förra.. :P Plus att den var en tusenlapp dyrare egentligen men jag fick ta den ändå :) Så nu är man med på banan igen när man kan sitta som vanligt igen :) Mycket skönt..

Igår var det tävling i Sävsjö , det gick väl ganska bra för dom på ett sätt men ändå inte. Dom gick vidare från uttagningen till kvart men åkte ut i kvarten. Men , för att vara första tävlingen i högsta klassen. Dom slutade på 19:e plats så dom lyckades i alla fall slå ut 10 st :) Både Mattias och Matilda var nöjda ändå , trotts ett stegfel i uttagningen så lyckades dom ta sig vidare i alla fall :) Så det var kanon.. :)

Idag är det dans för min del. Skönt det , att få röra på sig lite. Ingen tävling dock men lite träning i alla fall .. Innan det ska väl förhoppningsvis mamma, pappa och syster min komma hit på lite fika och fira Mattias. Han fyllde ju år förra helgen.. Har ju bara fått förhinder hela tiden när vi bestämt att dom ska komma hit..
Ja ja, sånt blir det när det inte blev som man tänkt sig..  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post95