Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

12 dagar kvar

2009Posted by Malin Mon, December 14, 2009 21:09:32
Nu börjar det dra ihop sig mina vänner. Inte mindre än 12 dagar kvar nu, shit! Bromsa tiden lite. Det går för fort! Vist, jag vill ju självklart inget annat än att det ska gå fort men det behöver väl kanske inte gå riktigt så fort. Man hinner ju inte reagera.
När vi köpte lägenheten var det hela 9 månaders väntetid. Sen efter ett tag fick vi veta att vi skulle få flytta in tidigare om vi ville. Så helt plötsligt blev det en månad mindre.. Men vad hände med den tiden? Vad hände med hela detta året? Det har hänt sjukt mycket detta året men man hinner ju inte reagera på allt som händer förens det dyker upp nått nytt, och nu är det snart bara en vecka kvar. Helt sjukt känns det kan jag säga er..

Till nått helt annat ..
Varit ledig idag, råkade dock sova en aning för länge men det behövde jag efter denna helgen. Har jobbat öppning lördag , söndag och det tar på krafterna kan jag säga.. Så har inte blivit mycket gjort idag, vattnat blommorna :P Det är det ända som har hänt. Jo, jag har tvättat en två maskiner med tvätt också ;)
Vid 5 kom Mattias, hämtade mig sen bar det av till Brodalsskolan.. Mikaela och hennes förskola , fritids , skulle ha Lucia .. Hemskt fint och kul att titta på.. Dom är så söta dom små liven ;) Mikaela och en kompis till henne läste dessutom en dikt. Mycket bra gjort av henna måste jag säga, hon är hemskt blyg annars. Imponerad av att hon vågade.. Mycket bra gjort :)

Annars har det inte hänt mycket idag som sagt. Nu ska jag väl slå mig ner i soffan en stund och sen väntar sängen. Imorgon blir det jobb, 14-23..


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post82