Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Taxi

2009Posted by Malin Sun, December 06, 2009 04:21:30
Japp. Då var man hemma från sista stängningen denna månaden. Sen efter årsskiftet brakar helvetet löst. Jag måste hitta ett nytt jobb och det är nu. Jag vet inte vad jag ska göra. Tänker inte ge upp dansen helt bara för det här. Jag har redan fått radera en jävl* massa från min fritid p.g.a jobbet. Vist, jag har fritid men när man väl är ledig så är man sjukt trött och orkar inte göra nått. Okej, man kan inte rätta sig efter sin fritid hela tiden men jag har verkligen alltid hållt masken för att behålla mina tider och mitt schema. Jag måste ju jobba, men detta gjorde mig verkligen besviken. Jag kommer inte ha tid för någon som helst träning. Skit jobbigt nu när man verkligen tänkt att satsa på det. Funderar starkt på att göra en annan grej av detta men tänker inte nämna vad förens jag funderat klart. Ni som står mig närmast vet ju vad det gäller i alla fall.

Nog om tråkigheter. Efter en något jobbig stängning med massa jobbigt fullt folk blev det en körning ner till stan och hämta en full Robin och en kanske något fullare Bibbi :P Hemskt kul måste jag ju säga :) Åkte till Max för att käka lite. Safari som vi så fint kallar det. Men det var ingen riktig safari för Malin var inte med och det måste hon vara. Så vi får kalla det "Fejk safari" ikväll :)
Tänker dock inte berätta helt fullt ut vad Safari innebär för det är "Top secret" men kan säga som så att det innebär i alla fall att åka till MAX efter stängningen och äta. Men vad det handlar om mer blir för er en gåta. Kanske en go liten tankenöt till nattens drömmar? :P

Men nu ska jag kalla på John Blund ännu en gång och lägga huvudet på kudden min.

Imorgon är man ledig , och tre dagar framåt. Äntligen ! :)


Dagens citat: "Kan man pissa i vassen?"
Citerat: En onykter Robin Jestin .. :P


Natti Natti <3
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post77