Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

2:a December

2009Posted by Malin Wed, December 02, 2009 15:05:16
Jaha, då var det ytterligare en extremt kall vinter dag i staden Jönköping.
Måste ju säga att jag inte är mycket för vintern. Kallt och jävligt, skrapa rutor hit och dit, inte komma in i bilen för låset har frusit fast.. hmm, nee det finns inte mycket jag tycker om med vintern.Idag har man inte gjort allt för mycket. Har lagt in photoshop i datorn nu i alla fall så nu kan man leka lite med det när man har fått in alla sina bilder man har utspridda lite överallt. :P
Mammas dator, pappas dator, och Mattias dator. Ja det finns en del att plocka ifrån. Men det ska man väl orka ta tag i någon dag det med.. Börjar få iordning allt på datorn nu. Är lite som saknas men inte mycket. Sen ska den väl vara komplett :)

Jobb idag , 17-01.. Ska bli mycket spännande att jobba idag för vi ska inte ha någon av våra skiftledare på golvet idag. Dom ska ut och käka med alla i management så ska få jobba med någon från Växsjö. Ska bli spännande :) Hoppas bara att det blir lugnt ikväll. Har sån skallavärk så kommer inte göra spec många knop ikväll. Men det ska nog gå bra. Nån Ipren bara så är det lilla problemet löst ;)

Men nu ska man väl ta sig nån kopp kaffe och ett litet kex kanske ;)

  • Comments(1)//malin.danielzon.com/#post73