Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

1:a December

2009Posted by Malin Tue, December 01, 2009 15:24:47
Ja då har November också sprungit förbi.. Usch, nu är det vinter :(

Idag har man varit en runda i stan med syster och köpt lite julklappar. Mycket skönt. Nu har jag alla klappar små färdiga så nu är det ur världen. Hoppas alla blir nöjda och glada i alla fall :o)
Sen har man även köpt sig nya tuttar :P haha, ne men har inskaffat mig en s.k. Freebra.. En bandlös BH som är gjord av silikon. Måste säga att det känns helskumt att ha på sig den. Men det blir nog bra. Kan ju inte direkt påstå att den är snygg :P haha.. Men är en sån där bra och ha grej så att säga..Senare blir det väl inte så mycket mer än att slå in lite julklappar och sätta sig i bilen och åka till Mullsjö. Sen imorgon blir det jobb igen. 14-23 , denna underbara tid. :S


Fiskarna
Vecka 49 (30 november - 6 december)

KÄRLEK Nu har du möjlighet att få det än bättre i din kärlek, för här ska det vara positiva förändringar på gång. Du har ett vägvinnande sätt i kärlek nu så pröva din kärlekslycka. ARBETE/HÄLSA Nu är det rätt tid för att lägga upp riktlinjerna i arbetet för den kommande perioden. Du klarar det mesta och gör det bra. Hälsan tycks vara på en bra nivå.
EKONOMI Nu ska du ha en bra vecka med ekonomin. Dina pengar bör här räcka till alla dina önskemål och även en spelvinst kan du få. Stjärnorna säger att bäst av alla spel är Keno.

Lyckotal: 6, 17, 22, 25, 26, 31, 34
Bästa lyckotal: 25Have it !


/ - M

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post72