Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Ännu en dag

2009Posted by Malin Sat, November 28, 2009 16:16:25
I kaos på jobbet, och nu menar jag verkligen KAOS! Service tider som inte är av denna värld. Varför ska det alltid hända mig när jag för en gångs skull faktiskt får vara på det ställe jag verkligen aldrig är och tycker är kul? Hmm, konstigt. Ligger nog en förbannelse över det där tror jag nog ;o)
Allt krånglade verkligen, men vist.. Jag vet ju inte om det berodde på mig eller människorna runt omkring mig men man vill ju inte skylla över det på någon annan heller. Det är ju knappast rättvist. Jag hade inte velat att nån gjorde det mot mig iallafall. Även fast det kanske var mitt fel. Men vi lyckades tillslut att reda ut det, tack och lov. Orkade inte ens bry mig om att titta på service tiderna i datorn innan jag gick hem. Mår verkligen dåligt när det blir så. Kunde ju vara bra om man kunde göra bra ifrån sig nån gång på det där stället.
Men men , så är det. Nya tag på måndag.

Just nu sitter jag hemma i min ensamhet och väntar på att mamma och Linda ska komma hem med mat till mig :o) Hungrar ju ihjäl snart.. *fniss*
Så undertiden sitter jag här och lyssnar på musik från Twilight med Robert Pattinson. Han är inte bara snygg han kan ju sjunga också.. Väldigt speciell röst dock men hemskt bra :o)

http://www.youtube.com/watch?v=11u7O-hYMRg&feature=related

"Har du inte hört den innan så lyssna genast! Underbar låt smiley"

Ska ta och sätta mig med min lilla scrapbook imorgon hade jag tänk. Ledig hela dagen så har nästan all tid i världen. Men ska först till lägenheten och mäta lite och dricka kaffe med dom som bor där nu. Mycket trevliga människor. Synd bara att man ibland har lite svårt att förstå vad som säger (invandrare). Men dom gör ju så gott som kan ;o) Inget illa alls.. :o)

Nu kommer min mat :) Skriver kanske lite senare sen. Det är sånt man märker ;o)


Have it!

/ - M

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post70