Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Detta arbete..

2009Posted by Malin Fri, November 27, 2009 21:07:48
Tänk om man kunde gå hem från jobbet en dag och faktiskt inte vara trött? Att orka göra någonting när man kommer hem. Orka hitta på någonting kul istället för att åka hem och slänga sig i soffan och verken känna för att göra nått eller orka göra nått. Vad skönt det skulle vara.
En riktigt jobbig dag på jobbet idag måste jag säga. Bara det att det för det första är lönehelg, sen då bortsett från det så är det dessutom Deep Purple i Kinnarps och sen inte nog med det så är det DH hela helgen. Ja, bara det säger ju att det har varit en hel del folk idag. Kändes inte som om det skulle ta slut :P Tur att man inte jobbar stängning eller liknande idag iallafall :o)

Annars har det varit en lugn dag.
Till en början så gick man upp hyfsat tidigt för att följa med Linda till skolan. Hon har massage som individuellt val i skolan så dom hade prov idag.. Jag fick ju även följa med som prov människa :o) Mycket härligt att börja dagen med en helkropps massage i ca 50 min var ju inte helt fel vill jag ju påstå :o) Efter det så åkte jag och Jenny till stan då jag inhandlade en ny klänning som jag ska ha på jul och nyår hade jag tänkt. :o) Hoppas att den blir bra iallafall :o)

"Den är grön egentligen men vet inte riktigt vad det blev för färg när blixten kom på"

"Sitter väl inte helt perfekt men va fasen :P Kan ju inte gå i mjukis jämt"

"Mycket mörk bild men ändå.. Mer får ni inte se så nöjd är jag inte med min kropp"

Mycket mera finns det väl inte att tillägga för idag..
Just nu sitter man och lyssnar på mamma och hennes kära väninnor som tjötar :P
Hon har nämligen ett litet "glöggparty".. Hemskt kul att sitta och lyssna på måste jag ju säga.. Sen ska man lägga sig och gå upp 05.00 imorgon då man börjar 05.30.. Ångrar lite detta nu faktiskt, skulle egentligen varit ledig imon men vad gör man inte för lite pengar.. :o)

Have it !/ - M

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post69