Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Gekås

2009Posted by Malin Thu, November 26, 2009 18:42:50
Äntligen hemma..

Det var hemskt segt att åka hem måste jag ju säga.. Kändes som om det tog en evighet, även fast det tog exakt lika lång tid som när vi åkte dit.
För er som inte förstod så har jag och Robin varit på GeKås i Ullared. Det var dagens resmål. Mycket trevligt men blev ju en del pengar spenderat, fast i och för sig så var det värt det. Hittat massa grejer men fråga inte vad för man kommer knappt ihåg vad man har köpt :P Man bara plockar lite ;o)

Köpte mig faktiskt en scrapbook. Ska testa och se om det är nått som kanske kan falla mig i smaken. Vem vet? Jag kanske tycker att det är skitkul, eller så tycker jag bara att det är jobbigt.. Det återstår att ta reda på iallafall..

Sitter här nu och skriver min lilla blogg med min alldeles egen dator. Äntligen!
Så som jag har väntat på att faktiskt ha pengar att köpa en, så nu, fixat och färdigt.. :o)
Är bara en del grejer som ska läggas in , b.la photoshop så man kan sitta och leka lite med ;o) Försöka lära mig mer hur det fungerar. Sen var det väl nått mer far min skulle fixa till men det får vänta nån dag. Huvudsaken är att jag har köpt den.
Tyvärr så blev det ju inte den jag hade tänkt för lilla Malin åkte fast på en poliskamera häromdagen så hon väntar på fortkörningsböter. Då kan jag säga att jag fick fundera på att köpa en lite billigare dator eftersom jag inte har en susning om hur mycket jag kommer att få betala. Om jag ens får behålla kortet? Men då borde dom väl tagit det nu. Detta var för tre dagar sen så.. Men kan ju inte säga annat än att man blir nojig. Vad skulle jag göra utan kökort? Jag har verken råd eller tid att ta nytt heller för den delen. Ne , skärpning Malin Danielsson.. !

Imorgon blir det jobb igen, 12-19, sen väntar 05.30-14 på lördag. Men man ska väl överleva det också :o)

Nu ska jag städa lite på mitt rum. Mor min ska ha glöggfest imorgon så är väl bäst att göra som hon säger ;o)

Have it !


/ - M

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post68