Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Trevligt sällskap :)

2009Posted by Malin Mon, November 23, 2009 23:15:26
Måndag idag och har varit ledig efter en hård helg..

Har hunnit med en hel del faktiskt må jag ju säga. Var och käkade lunch med far och syster min på Raggmunken, mycket gott :o) Sedan hem och lämna pappa, åka tillbaka till stan och A6 för att kolla in en liten julklapp.. Efter det hem och lämna Linda och hämta min bil (hade hennes bil först) och prata lite med min mor.. Sen tillbaka till stan och träffa Alexandra. Gick till O´learys och käkade.. Mycket trevligt måste jag ju säga. Tack för trevligt sällskap. Kul att vi faktiskt fortfarande kan hålla kontakten och träffas. Även om det kanske inte alls blir lika ofta som innan men ändå :o)

Imorgon blir det jobb igen men först till den där hemska läkaren. Usch, vill verkligen inte , men det är ju självklart bra att kolla upp men ändå. Ser verkligen inte fram emot detta..

Ne nu väntar sängen..


Fiskarna
Vecka 48 (23 november - 29 november)

KÄRLEK Vilken spännande vecka! Här kan du få en ny uppvaktning och det tycks vara med ärliga avsikter som detta så härligt romantiska börjar. ARBETE/HÄLSA Det mesta verkar gå i rutiner i ditt arbete. Det är bäst så och var försiktig om någon försöker smickra dig. Rutiner är nu faktiskt det bästa inom arbetet. Vila mycket. EKONOMI Veckan kan bli dyr med stora utgifter. Tänk dig noga för innan du handlar. Blir du bjuden på middag så tacka ja och njut. Men spel ska du helst av allt glömma bort.

Lyckotal: 1, 3, 7, 20, 27, 34, 47
Bästa lyckotal: 7
Have it !


/ - M

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post67