Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Sista dansen..

2009Posted by Malin Sun, November 22, 2009 21:34:40
För detta året. Nu är det jul uppehåll men sen drar det igång igen. Men hur mycket det får vi väl se .. Om det blir mer än vad det brukar eller inte det återstår att se ;o)

Återigen till mitt Scrapbooking funderande.. Vad tycker ni? Låter det som en kul liten idé kanske? Ja tror nog faktiskt att det kommer att bli så . Åker ju till GeKås på torsdag som sagt så får väl se om man köper nått sånt eller inte. Dom hade tydligen rätt mycket sånt där tyckte jag det såg ut som när jag var där sist. Vilket bara är en månad sen så..Sen var det ju det där med juklappar med? Vad jag inte tycker om detta julhandlande. Inte nog med det ska du dessutom ha fantasi nog att hitta på vad du ska köpa till någon som inte önskar sig någonting, och hur lätt är det?! Nee, det där med julen är inte riktigt min grej. Kan det inte bara vara sommar året runt? Gud så bra det hade varit ;o)Nee men mycket mera finns det nog inte att tillägga för idag.
Så efter en lång (minst lika slitsam som igår) arbetsdag så är det dax för en stund i soffan, sen den goa sängen bredvid den underbaraste människa som någonsin existerat. :o) <3<3
Bara en månad kvar nu tills man får ha denna underbara känsla varje dag när man kryper ner. Ska blir så skönt att få starta upp ett eget litet "familjeliv" , nej nej.. Tro inte fel, inte familj på det sättet, det får vänta ett tag till , men vårat lilla minifamilj liv.. Jag, Mattias, Mikaela (tyvärr bara varannan vecka) och så självklart katterna med :o)


Have it !/ - M

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post66