Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Jag dööör..!

2009Posted by Malin Sat, November 21, 2009 21:10:33
Nu är äntligen väntan över. Igår kl 18.00 rullade den MYCKET efterlängtade filmen igång i salong 1 på filmstaden i Jkpg.. NewMoon i all ära. Kan inte säga mer än "Oh my God!" Helt sjukt bra var den. Tycker jag , sen finns det säkert folk som kanske förväntade sig mera men jag älskade den! Vill dock inte säga för mycket om den då alla mina kära vänner ej har sätt den än.. Bara vänta på att den kommer ut på DVD med nu då.. Vilket lär ta tid men den som väntar på nått gott :P
Sen så ska man stå ut ända till Juni med då när 3:e filmen, Eclipse, har premiär. Håller tummarna för även denna film. <3Har äntligen fått tummen ur att ta och gå och kolla upp varför jag får så mycket urinvägsinfektion jämt och ständigt, eller a, min mamma har bokat in en tid åt mig :P Tack mamma. Så nu ska vi väl se om man kan hitta nått. Vilket jag inte tror men det kan ju ändå vara bra att kolla upp saker och ting. Så på tosdag ska jag göra den fasansfulla undersökningen. Usch* Tycker verkligen om dessa månniskor. Har verkligen skräck för att ligga där och bara stirra i taket med benen rakt upp i vädret. Ne fy, inget man ser fram emot direkt..

Vad som händer mer nästa vecka är ju löning så klart! Mycket kul ska detta bli, ska genast vandra iväg och köpa mig min lilla dator. Kosta vad den kostar vill men jag ska ha den. Det bara är så.. :o) Sen på torsdag så bär det av mot GeKås, Ullared, igen.. Men denna gången med Robin. Ska bli mycket spännande att försöka få upp honom ur sängen tidigt på morgonen eftersom vi måste vara hemma igen senast halv 5 då han ska jobba kl 17 så detta blir en hemskt trevligt spännande dag ;o) Värre sjusovare än Robin Jestin får man nog leta efter tror jag allt ;o)

På tal om annat, har funderat lite på det där med scrapbooking? Kanske skulle det vara en kul liten grej att sysselsätta sig med? Göra nått kul med sina bilder istället för att lägga in dom i en tråkig dator där man aldrig gör nått med dom? Hmm, detta tåls att fundera på ytterligare.. Men då krävs det ju även att man engagerar sig och det kanske jag bara kommer tycka är kul i två veckor och sen är inte det roligt längre.. Det är Malin Danielsson det ;o)

Nehe , nog med strunt prat.. Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och kika lite på tv :o)


Have it!

/ - M  • Comments(2)//malin.danielzon.com/#post65