Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

4 dagar kvar..

2009Posted by Malin Mon, November 16, 2009 12:10:58

till NewMoon premiären :) Hoppas verkligen att den är bra nu. Tänk om det är så att man går och förväntar sig jätte mycket och sen så är den inte alls bra. Jag tror ju dock inte att detta kommer att hända men man vet ju aldrig.. Hoppas verkligen att den blir succé :) Boken är ju otroligt bra och man blir galen varje gång man läser nått :P

Idag händer väl inte jätte mycket. Är ledig och har varit vaken sedan kl 8.00 .. Nått förslag på vad man kan göra? Förutom att städa :P hihi...

Var ju ett tag sen jag skrev nu (*som vanligt*) men som sagt, kommer förhoppningsvis bli bättre sen :) När man skaffat sig en egen dator..

I helgen var man också ledig då för en gångs skull så då var det iväg till tävling i lördags. Gick tyvärr inte hela vägen för Mattias och Matilda men dom gjorde sjukt bra ifrån sig ändå :) Slutade på en 7:e plats , då dom precis bomade finalen där dom var 6 st som deltog.. hrmf* Tråkigt men det är bara att ta nya tag till kommande helg.. Då jag tyvärr inte kommer kunna föölja med eftersom jag jobbar men det kanske går bättre om jag inte är med.. Det är ju ingen jäv*l som vet.. Jag kanske bara brimgar olycka när jag är med.. Är ju en liten olycksfågel.. Sist jag inte var med kom dom ju 2:a så .. Kanske är lika bäst att jag stannar hemma ;o)

Varit och tagit vaccin mot Svininfluensan, eller Nya influensan.. Vad som nu vill kalla det.. Nu återstår ju bara att se om man faktiskt blir sjuk eller nått sånt. Känner ju folk som faktiskt blivit sjuka och fått en "lätt" influensa eller bara fått ont i armen så det är nog väldigt olika det där tror jag.. Men känner ju inget än iallafall och det var ju trots allt två timmar sen man var där.. Så det ska nog inte va nån fara..

Imorgon blir det jobb igen, 14-23.. Så det blir nog inget skrivet imorgon..

Hadé!

/ - M

  • Comments(2)//malin.danielzon.com/#post64