Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Så hjälplös..

VardagslivPosted by Malin Tue, January 24, 2012 18:49:44
Här blir det inte mycket bloggande idag tyvärr.. Har en febrig son och mig själv att ta hand om .. Snorigt och febrigt är det här.. Tias är också hemma och inte känner sig bra idag.. Även Albins storasyster Mikaela har vart hemma från skolan med feber idag.. Nu är hon hos sin mamma eftersom det är där hon ska vara denna veckan men eftersom hon hade ett ärende på morgonen som hon var tvungen att åka iväg på fick Mikaela vara här.. Kort sammanfattat så är hela familjen sjuka .. Inte allt för kul.. Hoppas på att det är bättre imorgon då Albin inte sover som han ska när han har feber och är förkyld. Stackarn, man känner sig så hjälplös när man inte kan göra mer än att ge alvedon och näsdroppar och hoppas på att det hjälper.. Lilla Plutt <3 Ingen öf för oss imorgon heller med andra ord. Usch, vi har blivit så dåliga på att gå dit nu det senaste , jag vill ju verkligen det .. Dels för Albins skull och sen för min egen skull.. För att jag ska slippa bli total deppig av att bara vara hemma hela dagen och inte ha någon att umgås med.. Jaja , får bli nästa vecka istället...

En bild på lilla Rocky som jag lovade igår (tagen från syrrans fb sida) och även på naglarna jag gjorde igårkväll.. Blev rätt nöjd med dom faktiskt.. Lite annorlunda och inte som alla andra :)

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post358