Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Babysim..

VardagslivPosted by Malin Sat, November 26, 2011 16:44:52
Idag har vi varit på babysim igen. Alltid lika trevligt. Albins mormor var med också och efteråt åkte vi till IKEA för en billig och smaskig frukost. Det är faktiskt ganska mysigt o äta frukost på IKEA och som sagt , billigt. :p När vi kom hem hade jag en jätte trött bebis , som alltid efter badet så det fick bli att vila en stund.. Han har även blivit förkyld , igen.. Helt sjukt att han aldrig kan få vara ifrån den där snuvan. Dock ingen feber så han är ju pigg, bara allmänt snorig.

Igår kväll var det även Breaking Dawn part 1 som gällde med Jenny och Basse. En MYCKET bra film måste jag säga, så har du inte sett den.. Se den ! :p haha Basse fick även fram den klockrenaste kommentaren ever. Borde kanske inte uttrycka dessa ord här men jag tänker göra det ändå :p "Hur kan han få bånge när han inte har nått blod?" .. haha , jag dog nästan lite där ett tag , kanske inte låter så kul men just för stunden var det det :p

Nu blir det en tur hem till mor och far för lite käka ihop med min mormor och farmor.. Alltid lika gott och trevligt.. :)


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post351